Xtra Ndeleng kaca spion Mobil

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 80-799 Potongan: $ 1,45
> = 800 Potongan: $ 1,35
Conto $ 5,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Potongan) 1 - 800 801 - 2400> 2400
Est. Wektu (dina) 5 14 Kanggo dirembug   
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Wulan mlaku mlaku
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk: Xtra Ndeleng kaca spion Mobil
Nomer Model: CA012
Bahan: PP
Werna: Ireng
Kustemers'logo Ditampa
ODM: Sugeng rawuh
Ukuran Barang (cm): 29x7x3 cm
Bobot Barang (g): 200g
Ukuran Kemasan (cm): 34x7.5x3.5
Kemasan produk: Kothak warna
Qty : 48 pcs
Bobot Bruto (kg) 13,5kg
Bobot net (kg) : 12,5kg
Ukuran karton (cm): 40x24.5x61.5 cm
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Kaca spion panorama & ngilangi titik buta

Kaca spion panorama: Kaca spion panorama: Lensa dawa nambah lapangan visi kanthi kaping 2,

saengga tampilan mburi Angle tekan 180 derajat. Kanthi cara iki, titik buta bisa diilangi, supaya mobil bisa luwih lancar lan nyopir kanthi luwih aman.

Instalasi gampang: Desain instalasi sing sederhana nggawe kaca spion sing cocog karo kendaraan apa wae.

Lensa definisi tinggi: Cetha lan padhang

Lensa ngidini sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan awan lan wengi, nggawe pengalaman nyopir sing apik sing bakal nggawe sampeyan kepenak lan mulih kanthi aman.

Pangilon kaca mburi bayi: Kaca spion panorama ngidini sampeyan ndeleng sisih njero mobil kanthi sampurna nalika nyopir kanthi aman.

Kursi mburi bayi uga bisa katon kanthi cetha.

Iki minangka kaca spion sing aman sing bisa nggawe ibu rumangsa luwih gampang

Xtra View Car rearview mirror (1)
Xtra View Car rearview mirror (2)
Xtra View Car rearview mirror (3)

Perusahaan Kita

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita