Vizclear HD Vision Car Sun Visor

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 500 - 999 Potongan: $ 2,19
1000 - 2999 Potongan: $ 1,99
> = 3000 Potongan: $ 1,78
Conto 50,00 / Piece | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Set) 1 - 10020> 10020
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug   
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi 
MOQ 100 pcs
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk Vizclear HD Vision Car Sun Visor
Nomer Model: CA009
Materi Akrilik
Werna Tawny + Kuning
Kustemers'logo Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Ukuran Barang (cm): 32x17x6
Bobot Barang (g): 387g
Ukuran Kemasan (cm): 36.5x17.5x6.5
Kemasan produk: Kothak warna
Qty : 48 pcs
Bobot Kasar (kg): 20,7kg
Bobot net (kg) : 19kg
Ukuran karton (cm): 68 * 59 * 54.5
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
UVTEST_00
212

Kaluwihan Produk

See-Clearvisor & DAY & Night Glare Blocker

212

1) Blokir Sun Glare Sajrone Dina

2) Padhangake Wawasan & Nyuda Mudhunake Nalika Wengi

3) Klip Gampang kanggo Visor Mobil Apa wae

Blokir 100% Sinar Sinar UVA, UV, lan UVB Mbebayani, Mbusak Galur Mripat, Nyuda Eksposur Panas srengenge

Blokir srengenge lan sorotan saka ngarep lan sisih ngisor visor mobil. Geser kanthi blok ngalangi area sing luwih gedhe, kalebu ing kaca ngarep. Mbenakake keamanan driver.

Cocog karo kabeh kendaraan; mobil, trek lan SUV. Cukup lebokake visor sing ana Ora ana maneh tali sing longgar, klip clunky, lan panel sing wangkal. Ora ana papan sing ora dikarepake ing antarane visor lan visor extender, ora mblokir mirror mirror.

 Deleng Cetha Dina lan Wengi Kanthi Mung Flip!

CA009--Vizclear-HD-Vision-Car-Sun-Visor

Sertifikasi produk:

1. Watesan UVA UVB (ultraviolet (UV)

2. Uji penuaan UV

3. Deteksi zat o-benzena

4. Syarat khusus kanggo produk perawatan mripat EN ISO 12311

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita