Ultimate Magic Cane kanthi Alarm-Twin Grip

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 100 - 499 Potongan: $ 4,25
500 - 999 Potongan: $ 4,10
1000 - 2999 Potongan: $ 3,99
> = 3000 Potongan: $ 3,88
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Potongan) 1 - 10000> 10000
Est. Wektu (dina) 25 Rembugan
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Wulan mlaku mlaku
Panganggone wong tuwa / wong cacat
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk: Ultimate Magic Cane tanpa Alarm
Nomer Model: BH030
Bahan: Aluminium
Werna: ireng
Kustemers'logo Ditampa
ODM: Sugeng rawuh
Ukuran Barang (cm): 15.5x9x86 ~ 97 cm
Bobot Barang (g): 379g
Ukuran Kemasan (cm): 30x18x10
Bobot Kemasan (g): 500g
Kemasan produk: Kothak warna
Qty : 24 pcs
Bobot Bruto (kg) 13kg
Bobot net (kg) : 12kg
Ukuran karton (cm): 65x38.3x66.5 cm
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Keamanan & Kacepetan

Nggawe kanca lelungan & pitulung mobilitas sing sampurna

Tongkat lempitan kita duwe fitur sing dikarepake kanthi rega sing sampeyan bisa tuku

1) Ngadeg dhewe. Tebu lipat ngadeg dhewe

2) Desain Kabeh-wilayah: Cocog kanggo kabeh medan, Kebebasan menyang endi wae

3) Basis pivoting 360 ° ekstra: Cocog kanggo kabeh jinis lemah sing ora rata.

4) Ndhuwurake 86to96 cm: Pangaturan dhuwur saka 86 '' nganti 97 '' nampung pangguna kanthi dhuwur sing beda-beda

5) Lampu pivoting sing gegandhengan: Gagang kasebut duwe 4 cahya LED putih internal sing dipasang mudhun (Batere Klebu)

6) 4 stabilisator: Basis Quad sudhut ekstra kanggo saldo mandhiri lan kekokohan ekstra.

7) Lipat: Unisex item kanggo wong tuwa utawa wanita lan pas ing bagasi, tas ransel, lsp.

8 handle Ekstra 2 gagang: Gagang lempitan nomer loro mbantu sampeyan menehi pengaruh lan dhukungan sing dibutuhake lan bisa ngimbangi nalika tangi saka kursi, sofa, utawa mobil.

24 jam Keamanan mlaku karo Ultimate Magic Cane.

Ultimate Magic  Cane with Alarm-Twin Grip (1)
Ultimate Magic  Cane with Alarm-Twin Grip (2)
Ultimate Magic  Cane with Alarm-Twin Grip (3)

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1
1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita