Rak Sabuk Dasi

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 1 - 99 Potongan: $ 1,95
100 - 999 Potongan: $ 0,99
1000 - 2999 Potongan: $ 0,57
> = 3000 Potongan: L $ 0,48
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Potongan) 1 - 10000> 10000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug    
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk Rak Sabuk Dasi
Nomer Model: HS004
Materi PP
Werna keputihan
Kustemers'logo Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Dawa (cm): 15x11.5x2
Bobot (g) 50g
Kemasan produk: KOTAK
Qty : 288 pcs
Bobot Kasar (kg): 15,5kg
Bobot net (kg) : 14,5kg
Ukuran karton (cm): 58x52x37
Wektu timbal: 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Tali & Sabuk Puteran, Gandheng 20 tali utawa sabuk, Cocog karo kabeh rel lemari, Tangan genggeman non-slip, Gulung 360 °

Desain 360 derajat sing bisa diputer bisa digunakake kanggo njupuk lan njupuk metu.

Desain sing dipikirake bisa ngatasi masalah lan luwih anget lan praktis.

Iki minangka pembantu sing apik kanggo ibu rumah tangga ing saben dinane

Kanthi 20 pegangan, sampeyan bisa nggantungake pirang-pirang dasi utawa sabuk bebarengan, dadi nyenengake kanggo ngatur.

Kamar lan sandhangan sing resik dadi duweke sampeyan.

Desain kait: Bisa digunakake ing lemari klambi utawa papan sing bisa digantung, gampang lan cepet kanggo nggandhengake ikatan lan sabuk sing ora tumoto.

Desain anti-slip: panggunaan proses desain anti-slip, bakal luwih gampang yakin, pancen minangka barang penting rumah tangga.

HS004--Tie-Belt-Rack

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita