Pops A Dent

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 1020-2999 Mring: $ 2,64
> = 3000 Set: $ 2,60
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Set) 1 - 10020> 10020
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug    
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi
Gunakake Piranti ndandani dent
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk Pops A Dent
Nomer Model: CA006
Materi Plastik ABS + stainless steel
Werna ireng + putih
Kustemers'logo Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Dawa (cm): 19.5x18.5x8.5
Bobot (g) 365g
Kemasan produk: Werna KOTAK
Qty : 60 pcs
Bobot Kasar (kg): 21kg
Bobot net (kg) : 20kg
Ukuran karton (cm): 89x58x40
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Gampang, Cepet-cepet, corak & lek utawa ding wis ilang!

1) Dikembangake lan digunakake dening ahli boby otomatis

2) Desain jembatan lengkungan lengkungan paten sing unik bisa uga ana kemungkinan kerusakan tambahan. Sistem liyane tanpa desain jembatan lengkungan kita ngerti yen pancen nambah mobil!

3) Desain sistem perekat sing tundha paten njamin ngilangi lekukan tanpa residu sing lengket, lengket, sistem liyane sing bakal ditinggalake.

4) Mbenakake lekukan ing meh kabeh papan ing kendaraan apa wae.

5) Gampang ngilangi lekukan saka udan es, lawang mobil, kranjang blanja lan liya-liyane tanpa ngrusak permukaan mobil sampeyan.

Gampang digunakake, mung telung langkah gampang lan Pops-A-Dent mbusak lekukan.

saka udan es, lawang mobil, kranjang blanja lan liya-liyane, tanpa ngrusak permukaan mobil sampeyan.

Pops-A-Dent ngirit wektu lan dhuwit lan dadi alternatif ekonomine kanggo profesional sing larang regane.

CA006--Pops-A-Dent

Perusahaan Kita

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita