Liwat gantungan lawang

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 1 - 99 Potongan: $ 1,95
100 - 999 Potongan: $ 0,99
1000 - 2999 Potongan: $ 0,57
> = 3000 Potongan: $ 0,48
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Potongan) 1 - 10000> 10000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug 
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi 
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk Liwat gantungan lawang
Nomer Model: HS003
Materi PP
Werna keputihan
Kustemers'logo Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Dawa (cm): 32x7.5x3
Bobot (g) 110g
Kemasan produk: KOTAK
Qty : 120 pcs
Bobot Kasar (kg): 14kg
Bobot net (kg) : 13kg
Ukuran karton (cm): 64.5x50x31
Wektu timbal: 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Desain Hemat Ruang, Cepet-cepet mlebu ing lawang endi wae, Trep nyekel 5 gantungan, Konstruksi sing kenceng, Melu rata yen ora digunakake, Cocog kanggo nyandhang sandhangan sing anyar disetrika utawa dicuci

Tampilan kompak: tampilan kompak bisa ngirit luwih akeh ruangan, nggawe kekacoan dadi rapi, nggawe ruangan utawa kabinet luwih santai.

Desain slot kertu: bisa cocog kanggo lawang utawa papan sing ana bantalan, bisa diselehake kanthi gampang lan gampang ing ndhuwur panggunaan.

Desain 5 bolongan: bisa nyandhang luwih saka siji klambi sekaligus, kanggo ngatasi luwih akeh masalah ruang, trep lan resik. Iki minangka barang rumah tangga sing sampurna, ahli super urip.

Bahan baku kekuatan dhuwur: bahan baku kekuatan dhuwur lan struktur sing kuwat bisa gampang nyandhang akeh sandhangan,  ngirit kuwatir, ngirit gaweyan lan yakin, minangka kebutuhan rumah tangga pirang-pirang kulawarga

Desain sing bisa dilipat: desain sing bisa dilipat kanthi manungsa, intim lan praktis, sampeyan bisa melu nalika sampeyan ora prelu nggunakake, ora butuh papan babar pisan.

Desain gantung: Sandhangan sing anyar disetrika utawa dicuci paling apik digantung ing hanger kasebut supaya bisa dilindhungi saka kerut

Over-the-door-hanger

Perusahaan Kita

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita