Audit GMP ditindakake kanggo CVS PHARMACY, INC.

Audit Praktik Manufaktur Apik (GMP) kalebu evaluasi sistem lan proses sing digunakake perusahaan kanggo njaga lan ngontrol kualitas barang sing diatur karo FDA. Adhedhasar sarat para pelanggan CVS PHARMACY, INC., Kita divisi kanggo ngetrapake sistem manajemen kualitas GMP kanthi lengkap supaya produksi industri seri tongkat mlaku (kalebu piranti medis Kelas I) bisa akses lengkap menyang pasar AS, kanggo nggawa konsumen layanan produk berkualitas tinggi.


Wektu kiriman: Dec-29-2020