Warta babagan Natal

Ing tanggal 24 Desember, perusahaan nyiapake apel sing apik lan disebarake menyang saben karyawan, ngarep-arep supaya kabeh wong bisa sehat, aman lan seneng ing Taun Anyar. Muga-muga epidemi COVID-19 bakal dikontrol sanalika bisa ditindakake 2021 lan kita kabeh bisa ngrasakake hawa seger ing njobo. Masa depan bisa diarep-arep, muga-muga bisa bebarengan!

new1


Wektu kiriman: Dec-29-2020