Baris pamrosesan pipa logam anyar digawe!

Bubar nggawe garis pamrosesan pipa logam anyar. Utamane kalebu pemotongan pipa logam, lipatan, ekspansi, nyusut lan las. Lini produksi anyar mbantu kita nggawe tabung logam kanggo para pelanggan kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi pesenan wiwitan sing luwih murah lan syarat proses sing luwih akeh. 


Wektu kiriman: Dec-29-2020