Anyar babagan pelatihan pemadam kebakaran perusahaan

new1

20 November jam 6 sore, Kita nglatih pelatihan ilmu kebakaran, kegiatan latihan pemadam kebakaran, tahap awal wis dikirim ing lokakarya ilmu keamanan lan peringatan slogan, "produksi aman" kegiatan kanthi resmi mbukak sandiworo. Pelatihan ilmu perlindungan geni utamane nerangake kanthi rinci babagan pitepangan lan panggunaan alat perlindungan geni, cara lan pancegahan pemadam kebakaran, bebaya geni sing didhelikake, pengetahuan umum babagan nylametake dhiri darurat, lan liya-liyane, kanthi tingkat kepraktisan lan operasional tartamtu. , wis nambah ilmu perlindungan geni para karyawan. Kanggo ngetrapake ilmu kasebut, aku mulang marang para staf cara nggunakake alat pemadam kebakaran kanthi tangan. 

Sawise latihan, aku nindakake bor alat pemadam kebakaran bubuk garing ing area pabrik sing mbukak. Mermaid saka kabeh departemen njupuk operasi, lan pungkasane nguasai panggunaan alat pemadam kebakaran. Latihan geni lan latihan geni nyusun teori lan praktik, ningkatake kesadaran geni lan katrampilan nyuda resiko bencana para staf, lan mrodhuksi ilmu geni. Kanggo bebarengan nggawe lingkungan produksi sing aman, ningkatake keamanan pribadi karyawan wis entuk efek tartamtu.

new1

Wektu kiriman: Dec-29-2020