Warta

  • Warta babagan Natal

    Ing tanggal 24 Desember, perusahaan nyiapake apel sing apik lan disebarake menyang saben karyawan, ngarep-arep supaya kabeh wong bisa sehat, aman lan seneng ing Taun Anyar. Muga-muga epidemi COVID-19 bakal dikontrol sanalika bisa ditindakake 2021 lan kita kabeh bisa seneng ...
    Waca liyane
  • Anyar babagan pelatihan pemadam kebakaran perusahaan

    20 November jam 6 sore, Kita nindakake pelatihan ilmu kebakaran, kegiatan latihan pemadam kebakaran, tahap awal wis dipasang ing lokakarya ilmu keamanan lan peringatan slogan, "produksi aman" kegiatan wis resmi mbukak ...
    Waca liyane
  • Audit GMP ditindakake kanggo CVS PHARMACY, INC.

    Audit Praktik Manufaktur Apik (GMP) kalebu evaluasi sistem lan proses sing digunakake perusahaan kanggo njaga lan ngontrol kualitas barang sing diatur karo FDA. Adhedhasar sarat para pelanggan CVS PHARMACY, INC., Kita divisi kanggo ngetrapake manajemen kualitas GMP ...
    Waca liyane
  • Baris pamrosesan pipa logam anyar digawe!

    Bubar nggawe garis pamrosesan pipa logam anyar. Utamane kalebu pemotongan pipa logam, lipatan, ekspansi, nyusut lan las. Lini produksi anyar mbantu kita nggawe tabung logam kanggo para pelanggan kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi pesenan wiwitan sing luwih murah lan syarat proses sing luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Ngrayakake situs web perusahaan anyar kanthi anget!

    Sugeng rawuh ing situs web anyar, sing nawakake konsultasi luwih akeh lan cara sing luwih gampang kanggo sesambungan, lan ngarep-arep bisa kerja bareng sampeyan kanthi luwih akeh.
    Waca liyane