HD Vision Wrap

Katrangan singkat:

Rega FOB USD0.85 / pc kanggo 10k ; USD0.80 / pc kanggo 30k
Min.Order Quantity 100 Potongan / potongan
Kemampuan Pasokan 100000 Potongan / potongan saben Sasi
Werna kebiasaan
Panganggone mlaku-mlaku, nyopir, blanja, plancongan, motret lan kegiatan ing njobo
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk:  HD Vision Wrap
Nomer Model: BH009
Bahan: lensa: AC Frame: PC
Werna: Oranye
Kustemers'logo Ditampa
ODM: Sugeng rawuh
Ukuran Barang (cm): 16x17x4.8 cm
Bobot Barang (g): 34g
Ukuran Kemasan (cm): 17.5x5.5x5.5
Bobot Kemasan (g): 55g
Kemasan produk: Tas gelembung + Kothak warna
Qty : 48 pcs
Bobot Bruto (kg) 3.1
Bobot net (kg) : 2,65
Ukuran karton (cm): 35x24x37 cm
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Lensa Definisi Tinggi: Lensa NIGHTVISION:

Waca ing wayah peteng utawa wayah wengi, luwih gampang nalika mbandingake sing dadi kacamata wengi.

Lensa warna kuning nyuda nyilem.

Ningkatake Kejelasan & Werna: Ndhukung warna lan kajelasan kaya sing durung nate dingerteni.

Bobot Cahya, DESAIN KANGGO: Kacamata iki sing ramping lan apik gayane nampilake bahan tahan lama sing tangguh, lelungan kanthi apik & bisa tahan pengaruh saka olahraga, kegiatan ing njaba ruangan sing akeh pengaruh lan liya-liyane!

Cocog Kanggo Bingkai Resep Sampeyan KECIL KABUPATEN Kacamata: Kacamata unik sing bisa dideleng ing wayah wengi iki bisa digunakake ing kacamata resep, supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha ing wayah wengi, lan nyuda sorotan saka lampu.

 Iki uga apik kanggo digunakake ing wayah awan. Blokir 100% sinar ultraviolet. UV400

HD Vision Wrap around (1)
HD Vision Wrap around (2)

Perusahaan Kita

11

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita