HD Vision Kacamata 2 mati

Katrangan singkat:

Rega FOB USD0,39 / pc
Min.Order Quantity 100 Potongan / potongan
Kemampuan Pasokan 100000 Potongan / potongan saben Sasi
Werna kebiasaan
Panganggone mlaku-mlaku, nyopir, blanja, plancongan, motret lan kegiatan ing njobo
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk: Kacamata HD Vision
Nomer Model: BH008
Bahan: lensa: AC Frame: PC
Werna: Disesuaikan
Kustemers'logo Ditampa
ODM: Sugeng rawuh
Dawa (cm): 17 x5 x8
Bobot (g): 64g
Kemasan produk: Tas gelembung + Kothak warna
Qty : 48 pcs
Bobot Bruto (kg) 4.4
Bobot net (kg) : 3.8
Ukuran karton (cm): 34 x 32 x 36
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

;

Kaluwihan Produk

Kacamata HD Vision

Kacamata hitam iki cocog banget kanggo mlaku-mlaku, nyopir, blanja, plancong, motret lan kegiatan ing njobo.

Fitur Produk:

Tampilan Cerdas & Modis: Nggawe maneh desain klasik, nggunakake gaya modern, cocog kanggo kahanan apa wae.

Lensa Definisi Dhuwur: Nggawe warna lan kajelasan sing luwih gedhe tinimbang bayangan sampeyan.

Desain modis uga bisa ngowahi bentuk praupane lan ngidini sampeyan siyap-siyap kanggo kegiyatan saben dinane.

Kanthi gabung karo unsur HD, kacamata kasebut kanthi efektif nyuda lemes visual lan nglindhungi mata. 

HD Vision Glasses 2pair (1)
HD Vision Glasses 2pair (2)

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita