Ukir iku Pena

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 1 - 99 Potongan: $ 1,95
100 - 999 Potongan: $ 0,99
1000 - 2999 Potongan: $ 0,57
> = 3000 Potongan: $ 0,48
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead uantity (Potongan) 1 - 10000> 10000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug    
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan tomised (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk Ukir iku Pena
Nomer Model: HS002
Materi HIPS + Tip Emery
Werna Disesuaikan
Kustemers'logo Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Ukuran Barang (cm): 17.5x3x3
Bobot Barang (g): 60,5g
Ukuran Kemasan (cm): 21x11x3
Kemasan produk: Kertu Blister
Qty : 200 pcs
Bobot Kasar (kg): 13kg
Bobot net (kg) : 12kg
Ukuran karton (cm): 44.5x40.5x43
Wektu timbal: 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan
T52010280029EM-EMC_00

Kaluwihan Produk

Pen Ukiran & Ukiran & Alat DIY

Pribadhi karo kabutuhan sampeyan: Pulpen bisa digunakake kanggo nilarake desain sampeyan dhewe ing bab sing disenengi utawa larang.

Bisa uga pola, teks, simbol, efek sing dikarepake. Sampeyan uga bisa menehi hadiah karo desain kanggo wong sing dikasihi, kanca,

klien utawa sedulur. Iki bakal nggawe sampeyan katon luwih tulus lan pribadi, saengga bisa nggedhekake hubungan sampeyan.

Nalika ngrampungake kerajinan tangan sampeyan dhewe, iku nyenengake, pena ukiran iki bisa mbantu ngrampungake kanthi gampang.

Tukang gawe sing apik: Permukaan patung meh kabeh bahan: kayu, logam, kaca, kulit, lan liya-liyane.

Cilik lan fleksibel bisa digawe gampang, nyenengake lan aman bisa digawe kanthi tangan.

Pena patung iki bisa nyedhiyakake ide lan desain kanthi sampurna, lan minangka pembantu sing bisa digunakake kanthi tangan

Gunggunge ukiran sing bisa diukir bisa nyukupi kabutuhan ide ukiran sing beda-beda, supaya gampang, sugih lan aman digawe kanthi tangan.

Sampeyan uga bakal seneng ngrasakake nggunakake pena ukir.

Lindhungi properti larang kanthi ngukir rinciane, saengga penegak ukum bisa pulih lan ngenali ukiran properti sing dicolong minangka siji-sijine cara sing wis dicoba lan dipercaya sajrone nyolong.

212 (4)
212 (2)
212 (3)
212 (1)

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita