Gampang Gawe

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 1 - 99 Potongan: $ 1,95
100 - 999 Potongan: $ 0,99
1000 - 2999 Potongan: $ 0,57
> = 3000 Potongan: $ 0,48
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Potongan) 1 - 10000> 10000
Est. Wektu (dina) 25 Kanggo dirembug
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk Gampang Gawe
Nomer Model: HS001
Materi PP
Werna biru
Kustemers'logo Ditampa
ODM Sugeng rawuh
Ukuran Barang (cm): 16x10x2
Bobot Barang (g): 80g
Ukuran Kemasan (cm): 21x16x3
Kemasan produk: KOTAK
Qty : 200 pcs
Bobot Kasar (kg): 17,0kg
Bobot net (kg) : 15,6kg
Ukuran karton (cm): 63x52x41
Wektu timbal: 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

 

Kaluwihan Produk

Portable & Gawe gampang

1) Ukurane gampang ditampa: Ukuran cilik:

Desain kompak produk iki bisa digawa menyang endi wae,

ora preduli ing kanthong utawa ing tas tangan.

 Luwih trep yen ora njupuk papan.

2) Bisa ngemot pirang-pirang kantong plastik :

 Bahan kekuatan dhuwur: Bahan kekuatan dhuwur kanthi gampang nggawa pirang-pirang kantong plastik kanthi bebarengan lan mbebasake tangan. Dheweke minangka pembantu sing apik kanggo para ibu sing nganggo kereta lan pilihan sing paling apik kanggo umume wong kanggo blanja ing supermarket.

3) Kunci penet bisa dibukak kanthi cepet :

 Desain sing dipikirake: Desain bunder ngidini gagang blanja nggawa pirang-pirang tas, nanging uga bisa dipasang ing kereto utawa papan liyane. Desain tombol sing luwih penting kanggo nggawe manungsa luwih gampang, supaya gampang njupuk kantong plastik sing sampeyan karepake lan gampang dioperasikake.

Portable.light.Durable.Shemat Kerja, Gampang Simpen lan Beban Beban

Easy Carry (1)
Easy Carry (2)

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita