Hubungi Kita

Ningbo Kind Houseware Manufacturing Co., Ltd.

Alamat

No. 7, Jinshan Second Road, Jalan Taoyuan, Ninghai County, Ningbo City, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

+ 86-574-65151802

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita