Kaca Kacamata Aman PC

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 960-4799 Potongan: $ 2,81
> = 4800 Potongan: $ 2,20
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan) 
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Potongan) 1 - 960 961-4800 4801-96000 > 96000
Est. Wektu (dina) 4 7 14 Kanggo dirembug
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Sasi
Panganggone Pelindung Mripat
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk: Kaca Kacamata Aman PC
Nomer Model: BH104
Bahan: PVC
Werna: Transparan
Kustemers'logo Ditampa
ODM: Sugeng rawuh
Ukuran paket siji: 62X40X30 cm
Timbangan reged tunggal: 8,800 kg
Panggunaan: Pelindung Mripat
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Alus & Fleksibel

Lensa Ultra Clear

Pita Elastis sing Luwes

1. Lensa lan pigura material sing fleksibel

2. Nyedhiyakake maca kanthi cetha tanpa surem

3. Gampang digunakake, lan cocog kanggo kabeh wong

Clear PC Safety Glasses (1)

Nyedhiyakake perlindungan ganda saka semprotan, cipratan cair lan pengaruh saka chip mabur lan partikel bledug. Cocog kanggo kacamata paling resep.

Ekstra amba nganggo lensa plastik lan lapisan anti-kabut minangka bukti awal, anti banyu, lan peralatan protèktif penting kanggo ndhelikake

Desain karet injeksi dobel cocog karo pasuryan lan cocog karo kacamata biasa kanggo menehi tampilan sing apik banget lan menehi keamanan tingkat dhuwur saka lebu lan lebu

Bingkai PVC bungkus pas standar universal nawakake kenyamanan maksimal lan pas Band Elastis sing Luwes kanggo kabeh wong.

Lensa tahan pengaruh lan cocog kanggo digunakake ing situs lapangan kanthi alat konstruksi, papan kerja, laboratorium lan kelas.

Bingkai PVC ekstra-empuk nyedhiyakake kenyamanan maksimal

Lensa sing dikencengi nyedhiyakake resistensi pangaruh

Sela ing loro-lorone, cegah cairan langsung nyemprotake goggle sampeyan

Kasus Kasedhiya: Ora,

Warna lensa: Cetha,

Irung: Irung,

Warna Bingkai: putih,

Bingkai sing bisa disetel: Ya,

Jenis Kacamata: Goggle,

Bahan Bingkai: Headband retardant flame,

Panganggone njero ruangan / ruangan: Ya

Clear PC Safety Glasses (2)

Perusahaan Kita

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita