Cat Scratch Cat play pad

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk: Cat Scratch Cat play pad
Nomer Model: 2
Bahan: PP
Werna: ireng
Pelanggan: Ditampa
ODM: Ireng
Dawa (cm): 36.5x29x37
Bobot (g): 570g
Kemasan produk: KOTAK
Qty : 12 pcs
Bobot Kasar (kg): 7,8kg
Bobot net (kg) : 6.8kg
Ukuran karton (cm): 60x37.5x50
Wektu timbal: 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Multi-fungsi.

Bisa digunakake minangka tukang ngresiki awake dhewe lan pijet, sikat dandan kucing, nggetik lan dolanan dolanan supaya kucing tetep terhibur nganti pirang-pirang jam.

Dhewe-ngresiki :

Lengkungan dandan ngemot bulu, sing alon-alon ngilangi rambut sing gedhe utawa ngeculke nalika kucing ngusap utawa ngliwati lengkungan. Iki mbantu rambut tetep resik lan sehat

lan uga mbantu ngontrol rambut rontog ing omah.

Basis goresan awet :

Karpet tahan lama ngidini anak kucing ngasah PAWS kanthi gesekan terus-terusan, duwe scratcher sing gampang diakses kanggo kucing utawa Kitty, lan mbantu nglindhungi perabotan sampeyan.

Aksesoris sing nyenengake: 

Bulu iki ora mung alat ngresiki, nanging pijet sing nyenengake kanggo kucing nalika ngusap ing ndhuwur lan sisih lengkungan.

Iki uga nduweni desain bukaan apik sing kalebu catnip kanggo narik kucing favorit sampeyan!

Reresik lan perakitan sederhana :

Ahli kecantikan mandhiri ora butuh alat sing disiyapake kanggo kumpul tanpa masalah.

Kajaba iku, ngresiki gampang kaya roller lint, alat pembersih vakum tangan ringan lan / utawa pembersih noda kanggo ngilangi rambut sing akumulasi.

002--Cat-Scratch-Cat-play-pad

Perusahaan Kita

1

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

11
1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk