Hockey Air Hover

Katrangan singkat:

Rega Referensi FOB (Entuk Rega Paling Anyar) 180-269 Sets: $ 3,83
270-539 Sets: $ 2,79
540-899 Sets: $ 2,43
> = 900 Set: $ 2,33
Conto $ 10,00 / Potongan | 1 Potongan (Jumlah Pesanan)
Kiriman Dhukungan angkutan laut
Wektu Lead Jumlah (Set) 1 - 90 91 - 900> 900
Est. Wektu (dina) 5 14 Kanggo dirembug
Kustomisasi Logo khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemasan khusus (Pesenan Min: 3000 Potongan)
Kemampuan Pasokan 90000 Potongan / potongan saben Wulan mlaku mlaku
Panganggone Nyenengake
Conto bisa nyedhiyani
Pelabuhan Shanghai ningbo

 


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan Produk

Jeneng produk: Hockey Air Hover
Nomer Model: KT002
Bahan: plastik, ABS + EVA
Werna: Warna-warni
Kustemers'logo Ditampa
ODM: Sugeng rawuh
Ukuran Kemasan (cm): 65X38X50
Kemasan produk: Kothak warna
Qty : 90 pcs
Bobot Bruto (kg) 19kgs
Bobot net (kg) : 18kgs
Ukuran karton (cm): 65X36X47 cm
Wektu timbal 1. Kanggo stok siap: 7 dina sawise nampa pembayaran.
2. Kanggo produk sing wis entek: 25 ~ 40 dina sawise nampa pembayaran.
Sample wektu 3 dina yen conto wis kasedhiya
3 nganti 15 dina yen conto kudu disesuaikan

Kaluwihan Produk

Dolanan Anak & Dolanan wong tuwa & Dolanan dolanan

1) Ora ana kekacoan; 2) Ora ana tandha; 3) Ora ana karusakan

Ngambang ing bantal hawa

Tutul meja sing nggegirisi sing nggumunake, ngowahi tabel apa wae dadi nada kisaran.

Nambah komunikasi emosional, lan olahraga kemampuan reacione.

Dolanan bal-balan njero ruangan mini: Aturan dolanan bal-balan tabel iku gampang, kabeh kulawarga bisa muter bareng.

Game bal-balan meja: Game bal-balan meja iki ora ana gandhengane, ora njupuk papan,

ora ngrusak apa-apa, lan mung butuh meja kanggo muter.

Wong tuwa lan bocah bisa melu dolanan bisa nambah perasaan wong tuwa karo bocah, bocah kanthi main game bal-balan ing papan iki bisa ngleksanani otak lan kemampuan reaksi bocah mateni manuk loro nganggo watu siji.

Air-Hover-Hockey

Perusahaan Kita

11

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO, LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu:

20 mesin cetak injeksi ing kabeh level,

8 unit mesin pemrosesan perangkat keras

5 baris perakitan kanthi otomatis 

1

Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

1

Napa milih kita

1

1. Dhukungan teknis: Kita bisa ngubah ide lan konsep sampeyan dadi produk nyata.

2. Rega: Kita duwe garis produksi dhewe, lan bisa menehi rega sing kompetitif.

3. Kualitas tinggi: Saka bahan mentah nganti produksi pungkasan, saka pangiriman menyang dokumen, saben tepare sing ditinjau dening staf sing wis trampil kanggo mesthekake satifikasi sampeyan.

4. Layanan OEM: Kita bakal ngatur produk adhedhasar syarat pelanggan.

5. Pengiriman tepat waktu: Kita bakal ngatur produksi kanthi rasional, kanggo mesthekake yen barang bakal siyap kaya jadwal.

6. Rega sing cukup, kualitas Eecanted & layanan sing enten.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk