• PERUSAHAAN

    Jembaré 4800 meter persegi lan luwih saka 80 karyawan. Piranti produksi utama kalebu: 20 mesin cetak injeksi ing kabeh level, 8 unit mesin pangolah perangkat keras 5 garis perakitan kanthi otomatis

  • PRODUK

    Sawise 10 taun pembangunan, kita entuk akeh pengalaman manufaktur lan duwe spesialisasi ing pabrik pawon, gadget rumah tangga, aksesoris mobil, persediaan tuwa lan produk sing gegandhengan

  • LAYANAN

    Kita bakal tetep ngatur manajemen kanthi integritas lan kepenak, dadi inovatif, lan entuk mupangat kanggo tujuan, kanthi setya kanggo nyedhiyakake pelanggan global produk berkualitas, berharga lan layanan sing cepet ditanggepi.

  • Warta babagan Natal

    Ing tanggal 24 Desember, perusahaan nyiapake apel sing apik lan disebarake menyang saben karyawan, ngarep-arep supaya kabeh wong bisa sehat, aman lan seneng ing Taun Anyar. Muga-muga epidemi COVID-19 bakal dikontrol sanalika bisa ditindakake 2021 lan kita kabeh bisa seneng ...

  • Anyar babagan pelatihan pemadam kebakaran perusahaan

    20 November jam 6 sore, Kita nindakake pelatihan ilmu kebakaran, kegiatan latihan pemadam kebakaran, tahap awal wis dipasang ing lokakarya ilmu keamanan lan peringatan slogan, "produksi aman" kegiatan wis resmi mbukak ...

  • Audit GMP ditindakake kanggo CVS PHARMACY, INC.

    Audit Praktik Manufaktur Apik (GMP) kalebu evaluasi sistem lan proses sing digunakake perusahaan kanggo njaga lan ngontrol kualitas barang sing diatur karo FDA. Adhedhasar sarat para pelanggan CVS PHARMACY, INC., Kita divisi kanggo ngetrapake manajemen kualitas GMP ...

  • Baris pamrosesan pipa logam anyar digawe!

    Bubar nggawe garis pamrosesan pipa logam anyar. Utamane kalebu pemotongan pipa logam, lipatan, ekspansi, nyusut lan las. Lini produksi anyar mbantu kita nggawe tabung logam kanggo para pelanggan kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi pesenan wiwitan sing luwih murah lan syarat proses sing luwih akeh ...

  • 212 (2)

Babagan Kita

Kami, NINGBO KINDHOUSEWAREMANUFACTURING CO., LTD didegaké ing taun 2002, modal terdaftar saka 1 yuta, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing ana gandhengane karo desain, pangembangan lan produksi peralatan rumah tangga. Dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang, China, kita duwe akses transportasi sing trep menyang saindenging jagad.

  • Efficient

    Efisien

  • Environment protection

    Perlindhungan lingkungan

  • Guarantee

    Jaminan